Sjukskriven

Steg snett vid en trappa och ramlade pladask på min högra sida och tappade andan. När jag väl kunde börja andas igen var det högra armen som inte ville lyda och som gjorde ont. Var vid en kollegas villa med mina fina kolleger. De övertalade mig att det var bäst att ringa efter ambulansen.

Nåja, frakturer i högra överarmen. Ni har jag handen i mitella. Har röntgat den två gånger och fler lär det ska bli. Operation har även övervägts men inte blivit av i alla fall ännu. Ordentlig värkmedicin har jag fått utskrivet och till natten har det verkligen behövts. Svårt att sova på rygg har jag och armer värker mycket när jag ligger ner. Hela högra sidan är sjuk och ryggen och nacken tycker inte heller om detta tillstånd. De senaste dagarnas extremhetta har även fått mig på uselt humör. Gubbi fick hämta fram ac-apparaterna för att det ens skulle bli uthärdigt i sovrummet och vardagsrummet.

Sjukintyg inlämnat till arbetsgivaren för 2.6-1.8. I mitt yrke kan vi inte skjuta fram semestern men vi har rätt till sjukdagpenning samtidigt.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sjukskriven

  1. mumsen skriver:

    Aijaij. Hoppas allt ok nu (y)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s