Varmt denna helg

Tycker inte om värme. Nu visar termometern 26 grader utomhus, tur att det blåser lite så vi kan ha korsdrag. Stänger ute solen när den lyser genom fönstren. Fasar för att vi få en lika hemsk sommar som förra sommaren när jag mest satt inne i huset under fläkten och hade igenbommat alla fönster och nerdragna mörkläggningsgardiner.

Tacka vet jag max 23 grader med lite lagom sol och regn. Då kan man ju leva och göra nånting, blir det för varmt kan man ju bara försöka överleva. Sådana gånger borde man bo vid havet och inte mitt i skogen med krankar.

Idag är det de stupades dag. Scoutdottern och hennes scoutpatrull Rådjuret hade uppvaktning vid hjältegravarna efter högmässan och sen hade de kyrkkaffe.

Idag kommer gubbi och dottern troligen att sätta potatis. Jag hatar grönsaksland och dess skötsel så jag befattar mig inte med sånt. Däremot lade jag kött att marineras igår så att vi får ta vårens första grillning ikväll.

Denna vecka har jag också skaffat mig en egen dator. Vill inte använda dotterns skoldator och dotterns/familjens gamla laptop börjar vara så trög och fullproppad. Jag har massor med foton som inte organiserats och gjorts till fotoböcker och det projektet har jag påbörjat på min egen dator (som ingen annan behöver använda). Kan konstatera att det är många års fotoböcker som behöver göras.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s