En underbar sommar

Sista semesterdagen pågår, imorron börjar jobbet på allvar. Nog har jag jobbat under semestern också, både i juni, juli och augusti. Lika bra att sprida på det så att det inte blir så stressigt i början. Jag ser fram emot att börja jobba igen, älskar mitt jobb och mina små och stora jobbarkompisar. Mina stora jobbarkompisar är som min andra familj, man får vara sig själv och får visa sina känslor och sina åsikter och lika accepterad är man alltid.

Denna sommar har varit underbar på många sätt, länge sen jag har njutit så mycket av en sommar. Detta beror förstås på att det inte varit så varmt. Varma somrar orkar jag inget och blir bara på dåligt humör. I sommar är det få dagar som varit sådana. 

Jag har städat massor här hemma, sånt städande som jag annars inte orkat med. Sen har jag och syrran städat pappas hus (syrran mest aktiv). Vi har inte varit långt borta hemifrån, några enstaka utfärdsdagar men det räcker för mig. Jag är förnöjd, jag har tittat på Netflix, jag har för första gången även stickat en hel del i sommar, jag har läst mindre än vanligt (varma somrar blir det läst mer för då orkar jag inte annat).

Tacksam över sommaren! 

Imorron börjar dottern i Ådalens skola, undrar om det är mera spännande för henne eller för mig. Hon har sina två bästisar på klassen. Tänka sig att min lillagumma redan ska börja sjuan…

  

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s