Sommarens andra tjejträff

blev det ikväll vid Hästöskatan. Skataburgare stod på menyn och det är många år sedan jag sist ätit en sån. Inte var det så bra som jag mindes. Biffen var god men allt det andra kändes lite torrt. 

Sällskapet var det bästa möjliga för ikväll var vi alla fyra med.

Mycket har skett de senaste veckorna. Huset min pappa renoverade innan han dog ska säljas och syrran och jag har hållit på och städat. Imorron blir det mera städning och på kvällen har mäklarfirman allmän visning. Vi valde den mäklarfirma som svarade på e-post redan samma dag. Tre firmor svarade inte alls och en svarade efter nån dag att nån annan tar kontakt om nån vecka. Dåligt gensvar tycker jag.

Jag har också tillbringat ca 100 timmar på vinden och städat och organiserat saker från 70-talet till nutid. Massor har förts till RödaKors loppiset och lika mycket till ekorosk. Nu går det att scrappa i hobbyrummet igen. 

Jag tycker att det har varit en härlig sommar hittills, jag har orkat göra en massa saker bara för att det har varit svalare. Min hund har också haft det bra när det varit svalt. I tankarna har jag nog börjat jobba igen, planeringen i huvudet sker varje dag. Ska nog bli roligt att snart få träffa mina stora och mina små jobbarkompisar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s