Julfesternas dag

Idag blev det ledigt på dagen och jobb på kvällen för både dottern och jag hade julfestdag. Min jobbjulfest började tidigare och mina små jobbarkompisar uppträdde i början av våran julfest. Eftersom jag har världens bästa chef och världens bästa jobbarkompisar, både stora och små, så åkte jag mot dotterns skola efter utfört uppdrag på jobbet.

Jag hann precis till Centtis strax innan programmet skulle börja. På sista raden i en nästan fullsatt sal hittade jag en plats bredvid vänner. Jag hann redan fundera att härifrån blir det nog inte bra foton eller videon. Men… då meddelades att det fanns en ledig rad bakom eleverna om det fanns nån som ville komma fram. Snabbt stegade jag och vännen med barn fram så även om jag kom sent fick jag en bra plats.

Vi njöt av programmet även om jag måste medge att jag jämförde likheter och olikheter mellan de båda julfesterna. Det är väl en yrkesskada att ta till sig fina saker som man själv kan använda sig av i sitt jobb… Dotterns klass bjöd på fin teater med Kattburga slott. Dottern var en sån fin prinsessa och jag var en stolt mamma.

Väl hemma blev det att se på böndernas säsongsavslutning…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s