Väntar (och klagar)

på att lillagumman ska komma hem. Hon har varit hos sin fammo sen i fredags. Idag tyckte hon att hon kan komma hem.

Själv väntar jag på bättre tider. Jag tycker inte alls om hetta och tycker det är tungt att andas och så har jag svårt med sovandet. Jag tillåter mig att klaga när det är varmt och undviker att klaga när det är kallt. Jag tycker att det var riktigt bra väder i juni. Härlig luft och man kunde göra saker och ting utan att få besvär.

Nu är vårt hus hemskt varmt… Ja, en luftvärmepump vore väl morjens, tas tacksamt emot om nån vill donera. Vi har KD till nätterna, alltså korsdrag. Samma KD gäller i bilen.

En sak som stör mig ganska mycket är att det verkar vara väldigt okej att klaga på kallt väder, men om man klagar på varmt väder så blir det ramaskrin bland massorna. Jag tycker att jag har all rätt att klaga om jag inte mår bra i hett väder, självklart förstår jag att många tycker att hetta är härligt, men jag vill inte få det nertryckt i halsen att man inte ska klaga när det är varmt. Såheså!

Dessa dagar kunde jag gott tänka mig att ha en villa i yttre skärgården, i synnerhet när jag blir på dåligt humör bara jag ser väderprognosen för resten av veckan…

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s