Några minuter in på det nya dygnet

…och jag sitter och gäspar, men bara lite. Hade en tiotimmarsnatt med några avbrott för djurrelaterade ärenden förra nattan. Idag sov jag först en halvtimme mitt på dan och sen senare på eftermiddagen ett tvåtimmarspass… Får se hur det blir med sömnen inatt.

Det blev en svängom till Terjärv på förmiddagen och när jag åkte iväg kom det första åskvädret. En nedslag riktigt nära blev det när jag åkte med bilen bara en km hemifrån, blixt och dunder på samma gång. gubbi berättade att det märktes här hemma, lillsysa som inte tidigare varit åskrädd blev så rädd att han flämtande kröp under köksbordet.

Gråhunden där ute kände av åskvädret redan tidigt på morgonen för han vägrade äta och sen låg han bara ute i sin hage och flämtade hela dagen. Först till kvällen lugnade han ner sig och åt sin nya mat. Det är nu tre somrar sedan den hunden blev åskrädd… Och nu tog det alltså lillsysa också. Den enda som inte är rädd är stövarmamman som bara söker mera mat att äta oberoende av om det åskar eller inte.

Liten utflykt för simning blev det mellan åskskurarna för lillagumman hade inte simmat i simskolan idag när de enligt henne höll på med den där tråkiga dockan…

image

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s