En lång dag

…efter en lång natt. Inatt vid ettiden började våra hundar vara oroliga och orsaken hittades på gårdsplanen där en stor grå hund sprang omkring. Den var snäll och kom gärna fram till oss. Den var torr i pälsen och efter lite funderande trodde vi att den hörde hemma hos grannen närmare byn.,..

Så jag tog fast den och satte mig i bilen för att åka över backarna och kolla om de ville ta emot den. Lite pinsamt hade det nog varit ifall det inte varit deras hund om jag väckt dem i i onödan klockan halv två på natten. Hade planerat att ta den med tillbaka i så fall och sätta in den i ena hundhagen för att söka en ägare idag i stället. Hunden hade inget halsband så det var inte så lätt att veta vems den var… grannen tog nog emot hunden som annars springer ute i en löplina… Den hade säkert ganska nyligen slitit sig när den kom hem till oss.

Idag har jag scrappat halva dagen och förstås även röstat. Men tycker nog inte om när det blir så fort mörkt på kvällen… Ryssarna här på bloggen.fi som HSS media glömt bort stör mig också…

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En lång dag

  1. gilla skriver:

    tur att det var grannens hund 😉 ….pst….ryssar på bloggen??? jag har noll-koll på bloggen numera, ska försöka skärpa till mej nu när jag har all tid i världen att blogga 🙂 och så lusläste jag lite vad du skrivit här innan…. ingen trevlig höst ni haft med höstblåsor o halsbölder…hoppas det lugnat ner sej ordentligt nu och att ni ska få hållas friska och krya.
    det blev så ljust o fräscht när första snön kom, men ack o ve så försvann den o mörkret lade sej åter över vår bygd 😦

    Dessa ryssar är nog verkligen irriterande… Jag hoppas på lagom mycket snö så att vi får det ljust men ändå inte så mycket snöjobb.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s