Tar det lite lugnt…

Gårdagen blev en dag i vilandets tecken… tyckte jag hade lite sjuka muskler från morgonen men då jag fick frossa så visste jag att det var feber på gång. Jag fick inte hög feber, bara lite på 38 grader men det räckte till för att göra kroppen jättesjuk.

Jag ringde samjouren för att kolla deras åsikt om min feber… det skulle jag inte annars ha gjort men jag började med Tyrazolmedicinering för snart tre veckor sen och då sa läkaren att jag ska kontakta läkare om jag blir sjuk. Fick prata med en SVENSK läkare (första gången det hände på samjouren, fast jag tror han hörde till specialsidan) som tyckte att jag kan komma in till kvällen och ta ett blodprov. Sagt och gjort, till kvällen for lillagumman (som promt ville med) och jag till samjouren för blodprov.

Det tog ju förstås en stund innan pickatanten kom och sen tyckte läkaren att jag kunde vänta på provsvaren eftersom han menade att det inte skulle ta så länge innan de kom… men… summa sumarum satt vi fyra timmar vid samjouren innan vi kunde gå ut därifrån.

Tydligen blev det lite stökigt där nånstans eftersom det tog så länge. Ut kom jag med ett Kefexinrecept… crp var 43 och de vita blodkropparna var nog bra men eftersom jag har Tyrazol nu och en infektion någonstans i kroppen ville han ändå att jag skulle ta en kur.

Jag känner mig nog lite bättre idag. Febern har sjunkit till nåt streck men kroppen är nog trött… Det som irriterar mig mest för tillfället är ryckningarna i mitt vänsta öga som hållit på nu i många veckor… ingen ser dem men jag känner av dem. Månne det beror på stress eller att jag börjat använda andra glasögon för nån månad sen.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s