Snöskottning

från morgonen såhär denna lediga dag. Inte skottade jag alltför mycket. Bara vid båda ingångarna, stigen till avfallstunnan och runt postlådan. Nu får gubbi avgöra om resten ska lämna eller om det behövs hyras in folk med maskiner. På vissa ställe finns endast några cm snö medan på andra ställen har det drivat mycket.

Idag blir det att fortsätta organiseringen på vinden och eventuellt åka till jobbet och förbereda mig inför kommande vecka och samtidigt städa undan julen.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snöskottning

 1. gilla skriver:

  här har väderleken övergått till töväder, så vi får hoppa över snöskottningen även denna gång…..vi har rätt stora småstenar, vet inte vad det heter på fackspråk, så när första snön kommer behöver man platta till det istället för att skotta, annars har vi massor med stenar på gräsmattan att plocka bort sen ivår, o det är inte roligt, o hittils i vinter har vi inte behövt skotta en enda gång för just som det kommit har det övergått till töväder o smält bort eller plattats till på naturligväg…..tror det här kommer att bli en slarvvinter, med snö o tö om vartannat. Önskar Dej en riktigt god fortsättning på nya året!!!!

  Tack Gilla!

  Gilla

 2. Stockholmstak skriver:

  Här har det inte varit mycket överhuvudtaget så inte mkt jobb heller 😦

  mera snö kommer…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s