Åska…

inatt…

som gjorde att lillagumman vaknade och kom i mammas och pappas säng… lite snyftande till först. Sedan satt vi en stund och tittade ut genom fönstret. En ordentlig blixt såg jag på himlen… resten såg jag bara ljusskenet av. Tre ordentliga smällar riktigt nära oss, resten på ett lite mera betryggande avstånd. Mäktigt… men det känns som om jag skulle bli mera ängslig med åren vid tanken på att blixten skulle slå ner i vårt hus. Eftersom det var så mörkt så såg det ut som på venetziansk med alla ljusfenomen. Länge höll det på också… men skönt med regnet.

idag…

som ändå inte kom nära… i alla fall hördes det bara bullrandet av den, inga blixtar. Ynkligt med nederbörd var det också. Varmt, kvavt, tryckande, vindstilla luft… det enda som friskar upp är ett dopp i poolen eller grusgräve.

En kort shoppingtur till Jeppis mitt på dagen. Obs! inte på min begäran utan på gubbis. Lillagumman fick det som hon suktat över efter att ha sett Halpa-Halli reklamen som kom i söndags. Hon är storkonsument av Pirates of the Caribbean för tillfället och en penal suddgummi med det motivet inhandlades inför skolstarten om tre veckor. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Åska…

  1. elovena skriver:

    Hej! Vi har också en sak på önskelistan från samma reklamblad. 🙂 En brunrutig ryggväska med hästmotiv… Småflickor ska få önska sig sånahär nätta saker som de fäster sig vid, man minns ju själv vilken lycka det var att få nåt nytt till skolstarten.

    Så sant. Väskan lillagumman hade förra läsåret verkar rätt bra ännu så vi ser om den håller hela nästa läsår.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s